UZ SAVRŠENU FRIZURU - SAVRŠEN MAKE UP - 05.02.2007.

 Frizura i make-up su povezani poput najfinije čokoladne glazure i divno topivog biskvita. Želimo Vam dočarati kako jedno bez drugog ne može. Naime, svaka frizura je jedinstvena no ono što ju čini upravo tako posebnom je i odgovarajući make-up. Make-up je umjetnost nanošenja raznih nijansi boja na lice kako bi se nešto na njemu istaknulo, prekrilo ili preoblikovalo (smanjilo, povečalo).

... OPŠIRNIJE

IZBJEGNITE LOŠU FRIZURU - 25.01.2007.

 Nema goreg od odlaska u salon, sijediti u frizerskoj stolici satima, platiti više nago što zaradimo u jednom tjednu i završiti sa lošom frizurom.Nažalost, frizura radi koje ćete se rasplakati svakog puta kada se pogledate u ogledalo, može se desiti vama jer dešavala se mnogima od nas u nekom periodu života. Dobra vijest je ta da se sve može izbijeći na vrijeme i to sa malo uloženog truda.

... OPŠIRNIJE

BOJANJE DA ILI NE ? - 17.01.2007.

 Prije 10 do 15 godina boje za kosu koristile su se isključivo kao nužno zlo, za prikrivanje sijedih, dok je danas bojanje sve više u funkciji mode i postizanja konačnog estetskog efekta.Rijetko kada se zapitamo o zdravlju kose i kvaliteti boja, a sve češće zaboravljamo da kosa raste i živi.

... OPŠIRNIJE

Naše preporuke
log2
log1
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO