Zagrebački velesajam
Četiri svjetski poznata frizera gostuju na Danima mode, ljepote i vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu 

Na Zagrebačkom velesajmu od 09. do 11. ožujka 2007. u sklopu sajma Dani mode, ljepote i vjenčanja, održat će se Look & Learn (gledaj i uči) seminari.
Za to će se pobrinuti svjetski poznati frizerski stilisti. Predstavljaju ih dva branda: L'Oreal Professionnel i Matrix.

Matrix će predstaviti frizere broj 1, trenutno dva najbolja i  najcjenjenija frizera u Velikoj Britaniji, Garyja Hookera i Michaela Younga.  Uspješno partnerstvo s Matrixom spojili su 2006. godine te se u ulozi edukatora i zabavljača predstavljaju publici diljem svijeta. Hooker i Young dobitnici su brojnih nagrada, članovi su britanske frizerske Kuće slavnih, a smatra ih se najboljim majstorima na području bojenja kose diljem svijeta.

Njihovi fotografski radovi se mogu redovito naći na stranicama stručnih i specijaliziranih časopisa, pojavljuju se često na televiziji u emisiji Big Brotheru i Faking It na Channel 4.

INFORMACIJSKI SERVIS ZA POSJETITELJE
radno vrijeme sajma: 10.00 do 19.00 sati

Cijene ulaznica i kataloga za posjetitelje:

Ulaznica za jednokratni posjet s katalogom 30,00 kn
Ulaznica za jednokratni posjet đaci, umirovljenici, vojnici 20,00 kn
Ulaznica za sve dane trajanja priredbe (s katalogom) 65,00 kn
Katalog izlagača 15,00 kn

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na tel. 01/6503 567 i 01/6503 379, fax 01/6503 391 (soba 22) ili tijekom Sajma na blagajnama smještenim ispred ulaza na Sajam.

Za organizirani grupni posjet od 25 i više osoba odobrava se popust na cijene ulaznica od 20%. Zagrebački velesajam

  Zagrebački velesajam
Stručno-popratni program na sajmu Dani mode i ljepote 2007

Petak, 9.3.2007.
od 13.00 do 15.00 sati Prezentacija strukovnih zanimanja na sajmu Dani mode i ljepote 2007. «Strukovna zanimanja u svijetu mode i ljepote» obuhvatiti će niz zanimanja kroz četiri radionice, tri modne revije  te scensko-glazbeni program: fizioterapeut, nutricionist, kozmetičar, cvjećar, frizer, krojač, odjevni tehničar, tekstilni i odjevni dizajner (modne revije).

od 15.00 do 16.00 sati Tribina i savjetovanje "Strukovna zanimanja u svijetu mode i ljepote". Sudjeluju ravnatelj Agencije Ivan Šutalo, dipl. ing. i gosti iz relevantnih institucija.

Organizatori: Zagrebački velesajam i Agencija za strukovno obrazovanje

Subota,10.3.2007.
od 16.00 do 18.00 sati Mila New Vision Look&Learn seminar Povodom 30. godina postojanja umjetnički tim Studio Mila pod vodstvom art. dir. Ane Čala i Mile Višnjić prezentirati će: ICC SISTEM DIZAJNIRANJA KOSE - Nova kolekcija frizura 2007. - Tehnike bojanja, šišanja (klasično) - Dizajniranje - New hair design by Mila - "Instalacije" (po prvi put u živo)

Organizatori: Zagrebački velesajam i Studio Mila d.o.o.

Otvorena pozornica u paviljonu 10 Cijeli dan 10.3.2007 na otvorenoj pozornici - prezentacije novih proizvoda i dostignuća iz područja kozmetike, aparata i opreme, te prezentacije novih trendova u njezi tijela, šminkanju, frizurama i dizajnu noktiju.

Nedjelja,11.3.2007.
10.00 sati Natjecanje za najboljeg dizajnera noktiju Hrvatske Zadatak natjecatelja je profesionalno oblikovanje noktiju obje ruke gel tehnikom, posebno vodeći računa o strukturi noktiju, obliku, boji, ujednačenosti i ukupnoj slici.

Organizator:Zagrebački velesajam

10.30 sati Make up natjecanje „Inspiracija - cvijeće u službi ljepote"

Organizatori: Zagrebački velesajam i Pučko otvoreno učilište Profokus

Look&Learn seminari
- jedinstvena prilika upoznavanja vrhunskih profesionalaca u struci
- mogućnost neposrednog učenja o trendovima u profesiji
- sudjelovanje u atraktivnom show programu uz prezentaciju posebnih vještina najboljih frizera

11.00 sati L`Oreal Professionnel : OLAF & BERT -„NUDE COLORS" Proljeće/ljeto 2007 Olaf  van  den Wildenberg i Bert de Zeeuw cijenjeni nizozemski L´Oreal Professionnel ambasadori s internacionalnim (više show-ova u Pragu, Bruxelesu, Ateni i Italiji) i višegodišnjim iskustvom rada na polju umjetničke i kreativne edukacije. Prije 6 godina počinju educirati o tehnikama bojenja za L´Oreal Professionnel. Njihov stil je cijenjen od publike, te su bliski frizerima. Oni su ti koji znaju predstaviti današnju modu klijentima. Olaf van den Wildenbrg ima svoj salon u Aalsmeeru i živi u Amsterdamu. Bert de Zeeuv umjetnički je direktor Haute Coiffure Francaise u Nizozemskoj. Vodio je edukacije šišanja u Bostonu i Houstonu i show program u Las Vegasu.

15.00 sati Matrix: HOOKER & YOUNG - „MAJESTIC FEVER - collection 2007" Gary Hooker i Machael Young  nastupaju kao ambasadori za "British Hair colour - Worldwide". Kao najpriznatiji frizeri i stilisti u Velikoj Britaniji pokazuju nevjerojatan spoj kreativnosti, tehničkih vještina, te implementaciju novih trendova. Scenski nastupi, edukacije i fotokolekcije samo su dio njihovog bogatog opusa. Članovi su "The British Hairdressers Hall of Fame" te su 2006. godine ostvarili 5 nominacija za prestižnu nagradu "The British Hairdressing Awards".

Organizatori: Zagrebački velesajam i L´Oreal Adria d.o.o.


 
Naše preporuke
log2
log1
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO