hairstyle-news

 

 

 

 

 

 


www.hairstyle-news.hr  Bujska 15 51000 Rijeka
tel/fax:00385 51 631-527
kvarner.kongresi@ri.t-com.hr

Poštovani frizeri i svi oni koje zanima ljepota i njega kose,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas i ove godine na najveće godišnje okupljanje frizerske struke u Hrvatskoj. Nakon tri uspješno održana festivala, s ponosom Vam predstavljamo i program 4. međunarodnog frizerskog festivala - Hairstyle news 2007, koji će se održati tijekom prvog proljetnog vikenda, 24. i 25. 03. 2007. godine u Opatiji.

Hairstyle news specijalizirani je stručni skup namijenjen profesionalnim frizerima, kao i frizerskim tvrtkama u Hrvatskoj, te susjednim zemljama. Sastoji se od, stručnih, poslovnih i "look&learn" seminara, te sajma. Festival se tradicionalno održava svake godine početkom proljeća u Opatiji, te daje pregled novih frizerskih trendova, ponude proizvoda i usluga za frizerske salone, kao i dodatnog frizerskog usavršavanja.

Program ovogodišnjeg Hairstyle newsa obećava da će ovo biti poseban događaj za cijelu frizersku struku. To potvrđuje i sudjelovanje brojnih hrvatskih frizerskih timova, ali i frizerskih gostiju iz inozemstva. Hrvatski frizeri su pokazali da i Hrvatska ima vrsne frizere koji idu u korak sa svjetskim frizerskim trendovima. Uz njih, festivalu će prisustvovati i vrhunski inozemni frizeri, kako bi sudionici seminara dobili uvid u međunarodnu frizersku scenu, bez potrebe da odlaze izvan granica Hrvatske.

U Zlatnoj dvorani Hotela Imperial, na velikoj pozornici, te u Hotelu Milenij i Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, na maloj pozornici, očekuju Vas brojni seminari. Na sajmu koji se održava u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner brojni izlagači predstavit će Vam proizvode i usluge namijenjene frizerskim salonima. Sve zajedno, bit će to mjesto susreta kolega iz struke, razmjene ideja i informacija, kao i mjesto sklapanja novih poslovnih dogovora.

Kako bi se izbjegla gužva, podsjećamo prošle se godine tražila ulaznica više, pozivamo sve zainteresirane da se na vrijeme prijave kako bi osigurali svoje mjesto na seminarima i u hotelima.

www.hairstyle-news.hr 

 
Naše preporuke
log2
log1
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO