e-mail.: intro@intro.hr
adresa: Anina 91, Zagreb
tel.: 01/ 3816-226
fax.: 01/ 3816-011

 
Poduzeće Intro d.o.o. nastalo je suradnjom mladih programera i dizajnera te smo zajedničkim radom i savjetima stvorili komunikaciju koja je olakšala realizaciju najsloženijih projekata.
Kao ambiciozni studenti počeli smo još 1999. svoje znanje i talente primjenjivati u internetskim rješenjima. U tom smo razdoblju usavršili primjenu najmodernijih tehnologija i prilagođavanje trendovima kako bi u individualnom pristupu svakom klijentu, diljem Hrvatske a i šire, mogli ponuditi najkvalitetniju uslugu web dizajna i programiranja.
Svrha internet stranica je pružanje potrebnih informacija vašim potencijalnim klijentima, a osobita prednost im je što su svima dostupne 24 satat dnevno. Korištenjem web stranica olakšava se poslovna komunikacija, a kvalitetna izrada web stranice osobita je promocija za tvrtke ili pojedince. Trudimo se maksimalno zadovoljiti zahtjeve naših klijenata te im pružiti visokokvalitetan dizajn i potpunu uslugu.
Entuzijazam, mladelački pristup i kvaliteta našega rada prepoznati su u samome startu te smo u 2002. godini postali dobitnici internacionalne nagrade za Web dizajn (Golden Web Avard) i nositelji počasne titule suca u Internacionalnom udruženju Web dizajnera i Web mastera (Assosiation of designers and Developers).
 
Naše preporuke
log2
log1
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO