Svjetska globalizacija uvelike je utjecala na razvoj informatičke kulture, računalstva i internet veza.

Današnja situacija omogućava nam nove marketinške oblike, a neograničen prostor interneta

kvalitetnu prezentaciju neovisnu o lokaciji i vremenu.

Frizer portal daje vam mogućnost oglašavanja u različitim oblicima i paketima koji će vam biti prezentirani u slijedećem tekstu.

 

Adresa frizer.hr, prepoznatljivog je značenja, vrlo jednostavno se pronalazi, te odmah potiče srodne asocijacije.            

Frizer portal provodi velike marketinške kampanje što garantira dobru posječenost i zapažanje vaše reklame.

Dostupnost vaše reklame je 24 sata dnevno bez obzira na lokaciju.

Oglašavanjem na frizer portalu predstavljate se širokom krugu usko ciljanih potencijalnih kupaca, kako profesionalnih frizera, tako i svih onih koji brinu o svojoj kosi.

Frizer portal vam za vašu objavu ne nudi samo nekoliko slova i brojki, već vam daje cijelu jednu stranicu. Vašu reklamu tj. Stranicu kreiramo po vašim željama s vašim informacijama, fotografijama i porukama.

  

 

aktualno- u sklopu glavne stranice frizerskog portala nalazi se izbornik aktualno koji kao što govori prezentira aktualnosti tj. novitete iz svijeta frizerstva. Ovaj izbornik rezerviran je isključivo za prezentiranje noviteta oglašivača frizerskog portala te je zamišljen kako bi oglašivači na tom mjestu prezentirali svoj novi ili interesantan proizvod, alat, izum ili slično. U sklopu aktualnog moguća je jednomjesečna ili duža prezentacija ali isključivo uz oglašavanje u nekom od slijedećih izbornika.

 

najbolji frizerski saloni- u ovom izborniku moguće je prezentirati frizerski salon sa adresom, fotografijom, uvodnom riječju te spajanjem direktno na internet stranicu dotičnog salona ukoliko ona postoji. Velika prednost ovog pretraživača u odnosu na ostale jest u tome što je moguća pretraga po gradovima i kvartovima što znači da će korisnik naći vaš salon iako mu ne zna ime i točnu adresu.

 

sve za vaš salon- ovaj izbornik je osmišljen kako bi profesionalnom frizeru prezentirao kvalitetnu ponudu frizerskih preparata i opreme. Uz detaljan izbornik zastupnika frizerskih preparata, alata, opreme i namještaja nalazi se i popis majstora koji mogu biti na raspolaganju za eventualne probleme i popravke u salonu kao npr. električar, stolar vodoinstalater... Izborni "sve za vaš salon" je razrađen u detalje, te profesionalnom frizeru pojednostavnjuje informacije, nabavu i olakšava kontakt s dobavljačima svega potrebnog za frizerski salon. Jednim klikom na svakog od oglašivača moguće je direktno prijeći na dotičnu internet stranicu.

 

novost iz svijeta mode- je izbornik frizerskog portala koji će redovito i ažurno sve svoje posjetioce bilo profesionalne frizere ili korisnike frizerskih usluga informirati o novim trendovima, promjenama i svim aktualnostima vezanim za modu i kosu. Na ovome mjestu će se konstantno objavljivati savjeti i preporuke, male tajne stručnjaka i na taj način educirati posjetioce. Osim navedenog tu će se naći poznata imena iz hrvatskih i svjetskih frizerskih krugova kao i zanimljive reportaže s aktualnih događanja.

 

stručna edukacija- ovaj izbornik frizerskog portala predstavlja sve davaoce svih tipova edukacije u svijetu frizerstva. S detaljnim preglednikom na ovome izborniku možete pronaći i usporediti veliki broj edukacijskih programa te pronaći kontakte i direktno stupiti u vezu ili na internet stranicu svakog oglašivača.

 

press, štampa, sajmovi- za sve one koji žele biti u toku ovaj izbornik prezentira stručnu literaturu, štampu, sajmove i događanja, te sve ostale davaoce raznih mogućnosti oglašavanja u svijetu frizerstva. Uz jedan pregledan kalendar frizerskih događanja u RH na ovome nivou pružamo vam detaljan popis svih medija frizerstva. Svaki oglašivač prezentiran je slikom, logotipom, kontaktom i uvodnom riječju, te ga je moguće kontaktirati direktno ili se povezati s njegovom internet stranicom.

 

software- ovaj izbornik frizerskog portala rezerviran je za prezentaciju i pregled svih tvrtki koje prodaju programe za praćenje poslovanja frizerskih salona, simulacija frizura, izrade internet stranica ili sl. U ovome nivou može se naći preglednik svih oglašivača s logotipom, uvodnom riječju, kontaktom i povezivanjem na dotičnu internet stranicu.

 

izbor frizera godine- Na ovome mjestu moći će se natjecati frizeri za najboljeg frizera godine kojega će odabrati posjetioci frizerskog portala. Ovaj mali projekt je još u izradi, ali će pružati interesantnu prezentaciju i natjecanje uz vrijedne nagrade.

 

galerija- u prostoru galerije može se vidjeti veliki broj kreacija, nosivih frizura i vizualiteta trenutno aktualnih trendova. Ovo je prostor rezerviran isključivo za oglašivače frizerskog portala gdje im je dana mogućnost gratis prezentiranja svojih frizerskih umijeća. Unutar galerije postoji i arhiva. Tako je moguće pregledati sva prijašnja predstavljanja.

 

forum- kao što priliči ozbiljnom portalu tako i frizerski portal ima mjesto za razmjenu iskustava i savjeta. Forum je zamišljen kako bi profesionalni frizeri,  i korisnici frizerskih usluga mogli zajedno komentirati novitete, trendove, preporučati jedni drugima svoja pozitivna iskustva ali i upozoravati na krive i loše stvari u svijetu frizerstva. Ovakav pristup foruma biti će izuzetno koristan i nadasve edukativan, te će unaprijediti promoviranje frizerstva. u sklopu foruma zainteresirani se mogu oglašavati putem bannera.

 

banneri- osim navedenih izbornika i načina oglašavanja moguće je oglašavati se putem animiranih bannera na svim stranicama frizerskog portala u dogovorenim postotcima zastupljenosti.

  

-         vjerujemo da smo vam pojasnili načine oglašavanja na Frizerskom portalu i da ćemo u budućnosti zadovoljiti vaša očekivanja.

-         Za sve ostale detalje i konkretne ponude ljubazno molimo da nas kontaktirate.

                

             sa poštovanjem

               Frizer portal

     

 
Naše preporuke
missmotori
Estetic Uvema
log1
log2
eugeneperma
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO