Frizer portal je projekt čiji su nastanak inicirali stručni ljudi iz svijeta frizerstva. Uvidjevši zbrku i zasićenost ponude  hrvatskog tržišta na području frizerstva odlučeno je pokrenuti profesionalni portal koji će vas savjetovati, te pedantno i detaljno pratiti, pojašnjavati i predstavljati sve aktualnosti vezane za kosu i frizerstvo općenito.

 

Frizer portal svakome će posjetitelju na vrlo jednostavan način pružati sve informacije vezane za modu i frizerstvo, bilo da su informacije na nivou općeg korištenja ili profesionalnih potreba.

 

Pokretanjem ovog projekta daje se mogućnost izlaganja i predstavljanja svih proizvoda i usluga usko vezanih uz frizerstvo. Frizerski portal je uistinu pravi profesionalni portal, otvoren prema svima sa željom što kvalitetnijeg predstavljanja frizerstva. Profesionalnim frizerima uvelike će olakšavati poslovanje stručnim savjetima i prezentiranjem noviteta. Svima ostalima zainteresiranim za zdravlje kose, kvalitetno šišanje, lijepu frizuru i u konačnici kvalitetnu frizersku uslugu Frizerski portal omogućit će pravilan odabir frizerskih salona po gradovima i kvartovima RH.

 

Prema svemu navedenom www.frizer.hr postaje organizirano mjesto cjelokupne ponude i sinonim za kvalitetno oglašavanje i informiranje u svijetu kose i frizerstva.

 

Vjerujemo da ste u ovih nekoliko rečenica prepoznali našu predanost i nadasve profesionalan pristup frizerskoj struci te da ćemo vam pružiti sve potrebne informacije.

 

Osnivač portala

Luka Čabraja dipl.oecc.

 

 
Naše preporuke
log2
Estetic Uvema
missmotori
eugeneperma
log1
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO