BOJANJE DA ILI NE ?

 

 Prije 10 do 15 godina boje za kosu koristile su se isključivo kao nužno zlo, za prikrivanje sijedih, dok je danas bojanje sve više u funkciji mode i postizanja konačnog estetskog efekta.

Rijetko kada se zapitamo o zdravlju kose i kvaliteti boja, a sve češće zaboravljamo da kosa raste i živi.

Frizer.hr vam pretstavlja Carmen sensation boju tvrtke Eugene Perma iz Pariza, prisutnu u 40 zemalja svijeta. CARMEN SENSATION je boja napravljena za klijentice koje svojom novom bojom kose žele pokazati i istaknuti svoju osobnost a istovremeno obratiti pažnju na njezino zdravlje. Glavni sastojci CARMEN boje su kokosovo ulje i vitamin C koji kosi daju sjaj, vitalnost i mekoću. Paleta ima 77 nijansi : 10 prirodnih, 56 refleksa i 11 super posvjetljivača. Ove boje su klinički ispitane i 100 % prikrivaju sijede.Za razliku od ostalih CARMEN SENSATION boja je puno snažnija i postojanija jer je pojačana sa SERIGRAF X molekulom koja predstavlja inovaciju u svijetu bojanja.Trenutni hit u tehnici bojanja, u cijelom svijetu, pa tako i kod frizera Estetic-Uveme, je postupno nijansiranje koje za rezultat daje prirodnu i osvježavajuću boju kose koja se lako održava.

Na kraju zaključujemo i svjetujemo dame da čuvaju svoju kosu i bojanje svedu na minimum, te joj pomognu adekvatnim pratećim preparatima za što bolji oporavak.

 Uredio: Jozo Čabraja
ŽELITE BITI U TRENDU, INTERESIRAJU VAS NOVITETI ?
POPUNITE NEWSLETTER !


 

Naše preporuke
Estetic Uvema
missmotori
log2
log1
eugeneperma
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO