IZBJEGNITE LOŠU FRIZURU

 Nema goreg od odlaska u salon, sijediti u frizerskoj stolici satima, platiti više nago što zaradimo u jednom tjednu i završiti sa lošom frizurom.Nažalost, frizura radi koje ćete se rasplakati svakog puta kada se pogledate u ogledalo, može se desiti vama jer dešavala se mnogima od nas u nekom periodu života. Dobra vijest je ta da se sve može izbijeći na vrijeme i to sa malo uloženog truda.

Ključ uvijek odlične frizure je u odličnom stilist-frizeru uz kojeg čete se osjećati ugodno i samouvijereno.Pitate se kako pronaći odličnog stilist-frizera. E, pa, vrlo lako!Pitajte prijatelje gdje se oni friziraju, razmislite koji od njih ima sličnu kosu vašoj i odmijerite dali bi taj stilist mogao ugoditi i vama. Jednom kada ste pronašli salon koji je prošao vaše kriterije, otiđite do salona da vidite kako izgleda. Prvi dojam je vrlo važan! Zatim, budite lukavi, uđite u salon, obratite pažnju kako salon funkcionira, odnose sa klijentima i najvažnije, izraz lica klijenata na odlasku. To su vrlo jasni i direktni pokazatelji kvalitete usluga koje tamo pružaju. Nakon što ste se odlučili za pravi salon i kada ste rezervirali svoj dolazak, zatražite razgovor sa stilist-frizerom i razjasnite neke od slijedećih činjenica:
- vaš oblik lica - tipu kose - održavanju kod kuće - ono što volite kod svoje kose - ono što ne volite kod svoje kose - dužinu kose koja vam odgovara.

Savjet; listajući časopise kod kuće, na kavici, kod zubara... sigurno ste «naletjeli» na neku fotografiju sa frizurom za koju ste mislili da bi takva baš vama pasala. E , pa, slobodo si takve fotkice izrežete i ponesete u salon. Na taj način ćete sigurno moći pobliže objasniti što i kako sa novom frizurom.Samo, drage moje, probajte biti realne i ne dajte se navući, birajte fotografije radi frizure a ne radi neke poznate osobe ili super modela kojemu ta frizura stoji fantastično.

Uredila: Sanja Horvatin
ŽELITE BITI U TRENDU, INTERESIRAJU VAS NOVITETI ? POPUNITE NEWSLETTER !

Naše preporuke
log2
log1
Estetic Uvema
missmotori
eugeneperma
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO