UZ SAVRŠENU FRIZURU - SAVRŠEN MAKE UP

 Frizura i make-up su povezani poput najfinije čokoladne glazure i divno topivog biskvita. Želimo Vam dočarati kako jedno bez drugog ne može.
Naime, svaka frizura je jedinstvena no ono što ju čini upravo tako posebnom je i odgovarajući make-up. Make-up je umjetnost nanošenja raznih nijansi boja na lice kako bi se nešto na njemu istaknulo, prekrilo ili preoblikovalo (smanjilo, povečalo). Još iz doba starih Egipčana, doba Renesanse i Romantike, osobe poput Kleopatre, Elizabete I. i Marie Antionete koje su nosile određene frizure i make-up, obilježile su svoja doba i cijele civilizacije. Sjetite se razdoblja 20-tih, 30-tih, 40-tih....80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Svaka etapa je obilježena određenim stilom frizure i make-up-a.

Upravo zahvaljujući toj šarolikoj, bogatoj i originalnoj povijesti frizura i make-up-a, danas se originalnost frizure i make-up-a svodi na to što kome odgovara i stoji. Ne povode se svi za istom frizurom i make-up-om. Nosi se sve a najbitnije je to da Vama to što nosite (bilo frizura, make-up ili odjevni predmet) odgovara po karakteru i ritmu u kojemu živite. 

Zahvaljujući etapama koje su nam ostavile tolike ideje i provjerene stilove, mi danas njegujemo slobodan stil.

Svakako odlaskom u frizerski salon posavjetujte se sa stilstom kako o frizuri tako i o popratnom make-up-u. Naime, svaku frizuru će upotpuniti prilagođeni make-up. Vjerujemo da ste se već upoznali sa terminima poput dnevnog, večernjeg i prigodnog make-up-a. Većina frizerskih salona u svojoj ponudi nudi make-up. Probajte neke nove tonove, promatrajte kako se nanosi puder, sjenilo, rumenilo...

U slijedećim reportažama detaljnije ćemo vas upoznati sa dnevnim, većernjim i svečanim make-up-om te dekorativom Dessange.

Naše preporuke
log2
log1
missmotori
Estetic Uvema
eugeneperma
 

 
Copyright ©2006 Frizer . Sva prava pridržana. Design&Script ©2006 INTRO